01.002entree2 FFF_4041

Vergaderlocatie Amstelveen

Corona proof vergaderen bij Grand Hotel Amstelveen

Onze vergaderlocatie is door de centrale ligging en ruime gratis parkeergelegenheid dé ideale plek om te vergaderen. De huidige situatie vraagt ons om de 1,5 meter afstand te waarborgen en de vergaderruimten zo veilig mogelijk in te richten. We hebben diverse maatregelen getroffen voor onze vergaderlocatie conform de richtlijnen van de Rijksoverheid & het RIVM.

Bij vergaderlocatie Grand Hotel Amstelveen beschikken we over de volgende vergaderzalen:
Onze vergaderzaal De Tuinzaal is momenteel geschikt voor maximaal 10 personen en vergaderzaal De Moerbeizaal voor maximaal 6 personen.

Wij willen voor u een geheel op maat en vrijblijvende offerte maken. U kunt ons bereiken op 020 645 55 58 of per e-mail.
Bekijk onze vergaderlocatie en vergaderruimte Amstelveen

Vergaderruimte De Tuinzaal
Vergaderruimte De Tuinzaal
Vergaderruimte De Moerbeizaal
Vergaderruimte De Moerbeizaal

Onze vergaderzalen zijn voorzien van alle vergadergemakken zoals een beamer en beschikking tot WIFI. De meeting kit is voorzien van alle tools die handig zijn tijdens uw vergadering.

Wij hebben er alles aan gedaan om op veilige afstand van elkaar te kunnen zijn en volgens de gestelde maatregelen. Daarnaast is het belangrijk dat ieder zijn eigen verantwoordelijkheid hierin blijft nemen op onze vergaderlocatie.

Meeting Kit
Goed verzorgde lunch
Goed verzorgde lunch

Ons hotel ligt in de buurt van Amsterdam, maar in een groenere en rustige omgeving, wat een voordeel is van Grand Hotel Amstelveen als vergaderlocatie. Optioneel is een goed verzorgde lunch die we op een tafel voor u serveren.