01.002entree2 FFF_4041

Vergaderlocatie Amstelveen

Vergaderen en overnachten bij Grand Hotel Amstelveen

Onze vergaderlocatie is door de centrale ligging en ruime gratis parkeergelegenheid dé ideale plek om te vergaderen met overnachting. Ons hotel ligt in de buurt van Amsterdam, maar in een groenere en rustige omgeving, wat een voordeel is van Grand Hotel Amstelveen als vergaderlocatie met overnachting.

Dus wilt u uw vergadering uitbreiden met een overnachting? Dan is Grand Hotel Amstelveen op Park de Kegel een goede vergaderlocatie. U kunt overnacht in een ruime tweepersoonskamer in Grand Hotel Amstelveen **** inclusief gratis: ontbijt, Wifi, fitness en parkeren. In combinatie met een vergaderarrangement, kunnen wij de overnachting aanbieden voor een gereduceerd tarief.

Wij willen voor u een geheel op maat en vrijblijvende offerte maken. U kunt ons bereiken op 020 645 55 58 of email: sales@grandhotelamstelveen.
Offerte vergaderlocatie huren

Vergaderlocatie met overnachting Grand Hotel Amstelveen
Vergaderlocatie met overnachting Grand Hotel Amstelveen

Informatiemap vergaderen Nice! to meet you

Bekijk en download de informatiemap van Park de Kegel (PDF formaat) Vergaderen Nice! to meet you

Vergaderruimte De Moerbeizaal
Vergaderruimte De Moerbeizaal
Vergaderruimte De Tuinzaal
Vergaderruimte De Tuinzaal

Vergaderzalen in Amstelveen

Ontdek onze diverse vergaderzalen te huur op Park de Kegel in Amstelveen. Onze 14 multifunctionele zalen zijn verdeeld over 4 locaties: Grand Hotel Amstelveen, Bowling de Kegel, Bistro Nice! en Nationaal Tennis Centrum de Kegel Amstelveen. Allemaal op slechts 1 à 2 minuten loopafstand van elkaar.

Onze vergaderzalen zijn voorzien van alle vergadergemakken zoals een beamer en beschikking tot WIFI. De meeting kit is voorzien van alle tools die handig zijn tijdens uw vergadering.

Bekijk ons ruime aanbod aan vergaderruimtes Amstelveen

Meeting Kit
Goed verzorgde lunch
Goed verzorgde lunch

Vergaderarrangementen Amstelveen

Ontdek onze verschillende vergaderarrangementen die zijn ontworpen voor diverse behoeften. We passen ze graag aan op uw wensen en budget. Standaard zijn onze arrangementen voor groepen vanaf 10 personen, maar we kunnen ook iets op maat maken voor kleinere groepen.
Bekijk onze vergaderarrangementen in Amstelveen 

Vergaderen en eten

Denk aan heerlijke vergaderlunches, gezellig borrelen of uitgebreid dineren na de vergadering. Laat u verrassen wat er allemaal mogelijk is op onze vergaderlocatie met lunch, borrel of diner. vergaderen en eten 

Contact vergaderlocatie Grand Hotel Amstelveen

Interesse? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Esmeralda Meijer
Corporate Sales
Grand Hotel Amstelveen

Telefonisch: +31 6 534 676 80
Mail:

Terras Grand Hotel Amstelveen - Vergaderlocatie in Amstelveen
Terras Grand Hotel Amstelveen - Vergaderlocatie in Amstelveen