01.002entree2 FFF_4041

Hotelkamers Grand Hotel Amstelveen

Geniet van onze ruime hotelkamers

Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt in ons hotel. Daarom bieden Grand Hotel Amstelveen sfeervolle en zeer ruime hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Zodat u volledig tot rust kunt komen, maar ook nog even snel uw werkmail kunt bekijken. Grand Hotel Amstelveen denkt mee met de wensen van elke gast en dat ziet u terug in onze kamers. Indien u geen beschikbaarheid ziet, neem dan telefonisch contact met ons op. 

Junior Art Suite

In ons viersterrenhotel bieden wij prachtige Junior Art Suites aan, 34 m2. Dit zijn ruime kamers voor heerlijk slaapcomfort, met ieder zijn eigen kunst.
Bekijk en boek onze Junior Art Suites

Standaard kamer

In ons viersterren hotel bieden wij ruime Standaard Kamers aan van 32m2. Dankzij de ruime opzet van de kamer kunt u optimaal genieten van al onze faciliteiten:
Bekijk en boek onze Standaard Kamers

Triple kamer

In ons viersterren hotel bieden wij ruime triple kamers. Dankzij de ruime opzet van de kamer kunt u met 3 personen optimaal genieten van al onze faciliteiten:
Bekijk en boek onze Triple Kamers

Familie kamer

In ons hotel bieden wij kamers aan speciaal voor families. Twee zeer ruime connecting rooms (32m2).
Dit zijn twee hotelkamers die aan elkaar verbonden zijn middels een deur. Ideaal voor een lang verblijf of een weekendje weg met het hele gezin. Grand Hotel Amstelveen biedt de connecting rooms in beide kamertypes aan.
Bekijk en boek onze Familie Kamers

Lang verblijf

Verblijft u voor uw werk langere tijd in Amstelveen? Grand Hotel Amstelveen heet u van harte welkom voor een long stay. Ons hotel is uitgerust met alle faciliteiten die een lang verblijf extra aangenaam maken.
Bekijk en boek onze Lang Verblijf kamers

Extra's bij te boeken

Maak het verblijf bij ons nog aangenamer met de extra's van Grand Hotel Amstelveen.
Bekijk ook onze Extra's